Στην έκθεση IFA 2017 η Logitech παρουσίασε το νέο της ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech Craft Advanced, το οποίο ενσωματώνει στην αριστερά επάνω γωνιά, περιστροφικό ρυθμιστή για να διαχειρίζεσαι ευκολότερα λειτουργίες σε προγράμματα όπως το Adobe Photoshop.

Το Στέμμα (Crown) όπως το αποκαλεί η Logitech, σου δίνει παρόμοια λειτουργικότητα με το Dial του Surface και είναι κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο. Το Στέμμα έχει αισθητήρες αφής, ώστε αγγίζοντάς ή περιστρέφοντάς το, να εκτελείς διάφορες λειτουργίες. Έτσι θα μπορείς καθώς ζωγραφίζεις ή σχεδιάσεις σε Paint και Photoshop, να αλλάξεις γρήγορα το μέγεθος της γραμματοσειράς ή της βούρτσας που χρωματίζεις.

Logitech Craft Advanced

Η Logitech εξόπλισε το πληκτρολόγιο με διάφορα προφίλ ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιείς χωρίς καμία σχεδόν ρύθμιση με προγράμματα όπως Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC, Adobe Premier CC, Adobe InDesign CC αλλά και όλα τα προγράμματα της σουίτας Microsoft Office.

Μπορείς επίσης να ρυθμίσεις τον περιστροφικό ρυθμιστή να εκτελεί μία εντελώς άλλη λειτουργία ή ακόμη και να αυξομειώνεις την ένταση όταν για παράδειγμα παρακολουθείς μία ταινία.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που έχει το Logitech Craft Advanced είναι ο ενσωματωμένο φωτισμός, ο οποίος φωτίζει μόνο τις περιοχές που εντοπίζει τα δάκτυλά σου ενώ ρυθμίζει αυτόματα την ένταση ανάλογα το φωτισμό του δωματίου.

Το πληκτρολόγιο συνδέεται ασύρματα με τον υπολογιστή είτε μέσω του δέκτη Unifying ή μέσω Bluetooth. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβρη σε τιμή που θα αγγίζει τα $199.

Διάβασε περισσότερα νέα και ειδήσεις από την έκθεση IFA 2017