Ένα από τα πιο περίεργα προϊόντα στην IFA 2017 είναι χωρίς αμφισβήτηση τα ακουστικά JBL Soundgear. Παρουσιάστηκαν από την JBL και είναι ακουστικά τα οποία δεν τα φοράς στα αυτιά, αλλά τα ακουμπάς στους ώμους σου.

Αυτό που μας δίνει να καταλάβουμε η JBL είναι ότι δεν χρειάζεται να βάλεις κάποια ακουστικά στα αυτιά σου, τα Soundgear αρκούν για να απολαμβάνεις τη μουσική σου με πλήρη ελευθερία κινήσεων και φυσικά με πλήρη επίγνωση του περιβάλλοντος γύρω σου.

JBL Soundgear

Τα JBL Soundgear συνδέονται ασύρματα μέσω Bluetooth σε συσκευές όπως media players ενώ διαθέτουν διπλό ενσωματωμένο μικρόφωνο ώστε να μπορείς να πραγματοποιήσεις ή να δεχθείς κλήσεις. Επίσης, σύμφωνα με την JBL, θα ακούγεσαι πεντακάθαρα χάρη στις τεχνολογίες απομόνωσης θορύβων.

Η JBL επίσης προτείνει τη χρήση των Soundgear και με VR γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, ειδικά αυτά που χρησιμοποιείς με το smartphone, όπως το Samsung Gear VR ή το Google Daydream View.

Τα Soundgear αναμένονται να κυκλοφορήσουν στην αγορά το Νοέμβριο με τιμή κοντά στα $250 ενώ δείχνουν ένα αρκετά μοναδικό προϊόν που σίγουρα θέλουμε να δοκιμάσουμε στο μέλλον.

Διάβασε περισσότερα νέα και ειδήσεις από την έκθεση IFA 2017