Το νέο fitness wristband που ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες, το Flex 2, μπορέσαμε να δούμε στον εκθεσιακό χώρο της Fitbit στην IFA 2016.

Το Flex 2 αποτελεί μία από τις οικονομικότερες προτάσεις της εταιρείας αλλά και το πιο ανθεκτικό wristband που έχει κατασκευάσει ποτέ η Fitbit αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από το νερό ακόμα και σε βάθος 50 μέτρων. Μετράει τα καθημερινά σας βήματα, την απόσταση που έχετε διανύσει, το πόσες θερμίδες έχετε καταναλώσει ενώ αυτόματα καταγράφει τις επιδόσεις σας είτε κατά το τρέξιμο είτε κατά την ποδηλασία και το κολύμπι.

Διαθέτει 5 LED λαμπάκια στην επιφάνεια του τα οποία σας ενημερώνουν μόλις ανάψουν και τα 5 ότι έχετε ολοκληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό βημάτων μέσα στην ημέρα ενώ αναβοσβήνουν σε περίπτωση που λάβετε κάποια ειδοποίηση στο smartphone σας. Μέσω της εφαρμογής της Fitbit μπορείτε ακόμα να δείτε αναλυτικά στοιχεία για την πορεία σας αλλά και να προγραμματίσετε ασκήσεις για καλύτερη προπόνηση.

Κυκλοφορεί τον Οκτώβριο σε 4 χρώματα ενώ ο κάτοχός του μπορεί να αλλάξει το λουράκι με ένα άλλο μέσα από μία μεγάλη συλλογή που θα είναι διαθέσιμη μέχρι τέλος του έτους.