Η τεχνολογία WaterWall της Samsung είναι αυτή που κάνει τη διαφορά σύμφωνα με την εταιρεία με άλλα πλυντήρια πιάτων στην αγορά, καταφέρνοντας πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό πλύσιμο.

Τα νέα πλυντήρια πιάτων που ενσωματώνουν την ανανεωμένη τεχνολογία WaterWall, ήταν διαθέσιμα στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας στην IFA. Σύμφωνα με τη Samsung η σειρά DW8500K ενσωματώνει τη συγκεκριμένη «επαναστατική» τεχνολογία, που δε χρησιμοποιεί τον ίδιο τρόπο ψεκασμού νερού με άλλα συμβατικά πλυντήρια πιάτων, αλλά στην ουσία δημιουργεί ένα «τοίχος»νερού το οποίο μεταφέρεται μπροστά-πίσω, διατηρώντας την ίδια στιγμή τη μέγιστη πίεση νερού. Με τον τρόπο αυτό το νέο πλυντήριο πιάτων της Samsung μπορεί να καθαρίσει πολύ καλύτερα ακόμα και τα πιο βρώμικα τηγάνια και κατσαρόλες σε σχέση με άλλα πλυντήρια πιάτων που δεν καλύπτουν όλες τις επιφάνειες των πιάτων και άλλων μαγειρικών σκευών.

P1080398

Διαθέτει ακόμα 5 προγράμματα πλύσης, και τρίτο επίπεδο τοποθέτησης για την τοποθέτηση σκευών ενώ διαθέτει ενεργειακή απόδοση A++.