Έχοντας δώσει έμφαση στο σχεδιασμό των νέων τηλεοράσεων, πλυντηρίων, αφυγραντήρων και ψυγείων με τη σειρά Signature, η LG κάνει τη διαφορά και στα bluetooth ηχεία παρουσιάζοντας τα μοντέλα PH1, PH2, PH3 και PH4.

Και τα τέσσερα μοντέλα ξεχωρίζουν για τον πολύ όμορφο σχεδιασμό τους ενώ τα PH2 και PH4 διακρίνονται επιπλέον για τη φορητότητα και την ανθεκτικότητα που παρέχουν αφού είναι αδιάβροχα ενώ το PH4 μπορεί επιπλέον να αναπαράγει ήχο με πολύ υψηλή ένταση. Παράλληλα η παραγωγή ήχου μπορεί να γίνει προς όλες τις κατευθύνσεις με ενισχυμένο μπάσο και με κρυστάλλινη ποιότητα.

20160903_122709

Το LG PH3 ξεχωρίζει για την εμφάνιση του που μοιάζει με κερί, ενώ διαθέτει πέντε διαφορετικούς πολύχρωμους τρόπους φωτισμού. Στην επιφάνειά του υπάρχουν ακόμη φωτεινές ενδείξεις που έχουν σκοπό στη δημιουργία ατμόσφαιρας με το περιεχόμενο που εμφανίζουν.

Τέλος το PH1 ενσωματώνει κι ‘αυτό ατμοσφαιρικό φωτισμό, είναι ελαφρύ και παρέχει τη δυνατότητα ανοιχτής ακρόασης σε περίπτωση που συνδεθεί με smartphone. Χρησιμοποιείται και ως φως νυκτός, με την αυτονομία του να φτάνει τις 5 ώρες έναντι 10 ωρών των PH3 και P4, καθώς και των 6 ωρών του PH2