Τη σημασία της τεχνολογίας HDR και τις διαφορές που φέρνει στη νέα γενιά τηλεοράσεων, ακόμα και αν αυτές στηρίζονται στην OLED τεχνολογία, αναφέρει η LG στον εκθεσιακό της χώρο εδώ στην IFA 2016. Η νέα σειρά OLED τηλεοράσεων της Κορεατικής εταιρείας, εκτός από την κορυφαία ποιότητα εικόνας που διαθέτουν εξαιτίας της τεχνολογίας OLED η οποία χαρίζει απίστευτα χρώματα και φωτεινότητα, ξεχωρίζει για την ενσωμάτωση των Doby Vision HDR και HDR 10.

Οι τεχνολογίες αυτές σύμφωνα με την LG προτιμούνται από τους σκηνοθέτες αλλά και τους παρόχους περιεχομένου για τη διευρυμένη γκάμα σκούρων αποχρώσεων που παρέχουν, μεγαλύτερη φωτεινότητας αλλά και της εμφάνισης μεγαλύτερης λεπτομέρειας στις σκιές. Στον εκθεσιακό της χώρο, η LG προχώρησε σε προβολές HDR περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου τηλεοπτικής μετάδοσης HLG (Hybrid. Log-Gamma), δείχνοντας ότι το μέλλον της τεχνολογίας HDR δεν αφορά μόνο τα επιτραπέζια blu-ray players και το streaming περιεχόμενο, αλλά και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

P1080472

Τα βλέμματα έκλεψε μετά την CES όπου πρωτοπαρουσιάστηκε, η LG OLED Signature τηλεόραση, όχι μόνο για τις 77 ίντσες της αλλά για το εξαιρετικά μικρό πάχος της αλλά και την απίστευτη εικόνα που είναι σε θέση να εμφανίσει, μία από τις καλύτερες τηλεοράσεις στην αγορά χωρίς αμφιβολία.

Δες εδώ τις LG OLED