Η Samsung παρουσίασε το πλυντήριο AddWash πριν μερικούς μήνες στην έκθεση CES, λύνοντας ένα από τα συνήθη προβλήματα για όσους βάζουν πλυντήριο, αυτό του να ξεχνάμε να βάλουμε όλα τα ρούχα, με την πλύση να έχει ξεκινήσει. Όλα τα πλυντήρια Addwash διαθέτουν μια δεύτερη μικρή πόρτα πάνω στη μεγαλύτερη, μέσω της οποία μπορούμε να προσθέσουμε ότι ρούχο έχουμε ξεχάσει, ακόμα και αν η πλύση έχει ξεκινήσει.

Στην IFA 2016, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία, παρουσίασε δύο νέα μοντέλα για τη συγκεκριμένη σειρά, το Addwash Combo και το Addwash Slim. Το μοντέλο Combo προσθέτει πλέον και δυνατότητες στεγνωτηρίου, κάτι σίγουρα αναγκαίο για αρκετά νοικοκυριά ενώ το slim μοντέλο μπορεί να τοποθετηθεί σε μικρότερους χώρους από το μεγαλύτερο αδερφάκι του, χωρίς όμως να μειώνεται και το μέγεθος του φορτίου το οποίο μπορεί να δεχθεί.

P1080380 P1080384

Και τα δύο πλυντήρια θα κυκλοφορήσουμε σε διαφορετικά μοντέλα με χωρητικότητες 7, 8 και 9 κιλών, με το στεγνωτήριο να αφορά φορτίο 6 κιλών. Ανάλογα με το μοντέλο, υποστηρίζονται ακόμα οι τεχνολογίες Eco Bubble και Air Wash τις οποίες είδαμε και σε πρόσφατο αφιέρωμα μας, ενώ ο χειρισμός του πλυντηρίου μπορεί να γίνει απομακρυσμένα μέσα από το smartphone μας.