Η Panasonic ανακοίνωσε τον διάδοχο του πρώτου της 4K Blu-ray DMP-UB700 και έρχεται με αρκετά χαμηλότερη τιμή. Με τιμή περίπου στα $524 θα είναι από τα πιο «οικονομικά» 4K Blu-ray players της αγοράς, με τον τίτλο του οικονομικότερου να τον κερδίζει το Samsung UBD K8500 το οποίο αυτή τη στιγμή κοστίζει στην Ελληνική αγορά 499€.

Όπως και ο προκάτοχος του UB900, έτσι και αυτός είναι συμβατός με UHD Premium περιεχόμενο, κάτι που σημαίνει αναπαραγωγή HDR ταινιών, μεγάλο εύρος χρωμάτων BT.2020 και ανάλυση προφανώς 4K. Αν και η τιμή του υποδεικνύει πως ανήκει στην υψηλή τιμολογιακή κατηγορία των προϊόντων, είναι καθησυχαστικό το γεγονός πως η αγορά των Ultra HD Blu-ray player τείνει να έχει πτωτική τάση στον τομέα της τιμής ώστε να γίνουν ακόμη πιο προσιτά στον μέσο καταναλωτή.

Το UB700 έρχεται με 2 θύρες HDMI ώστε να μπορείς να διαχωρίσεις την εικόνα με τον ήχο με την Panasonic να ισχυρίζεται πως αυτό θα δώσει μεγαλύτερη ευκρίνεια τόσο στον ήχο όσο και στην ποιότητα της εικόνας. Ο Blu-ray player της Panasonic αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη ενώ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η τιμή του.