Αν και έχουμε δει αρκετά εντυπωσιακά προϊόντα στην έκθεση της IFA 2016, το smart ψυγείο της LG έκλεψε την παράσταση! Η πρωτοποριακή λύση για το σπίτι του αύριο, έρχεται με εγκατεστημένα τα Windows 10 για να … παίζεις παιχνίδια από το Windows Store ή να μπαίνεις στο Internet απευθείας από την … κουζίνα!

Το Instaview Door-in-Door ψυγείο της LG χωρίζεται σε 2 μέρη, όπου στην μια πλευρά βλέπουμε την καθιερωμένη πόρτα για τα τρόφιμα του ψυγείου και στην άλλη πλευρά μία τεράστια οθόνη αφής 29’’ με το περιβάλλον των Windows 10. Εκτός του ότι μιλάμε για μία κανονική έκδοση Windows 10 που μπορείς να κάνεις σχεδόν ότι θα έκανες στο laptop, θα μπορείς να κρατάς σημειώσεις όπως τα ψώνια του νοικοκυριού, συνταγές αλλά και μικρά tips για τις διατροφικές σου συνήθειες.

c3f1672ffbc839baefce54a406df07ea

Η πλευρά που βρίσκεται η οθόνη, είναι ημιδιάφανη ώστε να μπορείς ταυτόχρονα να βλέπεις και τα τρόφιμα που έχεις ήδη αποθηκεύσει μέσα στο ψυγείο! Το ψυγείο… εξοπλίζεται με επεξεργαστή Intel Atom, και 2GB μνήμη RAM. Σίγουρα αυτός ο υπολογιστής δεν θα υπερθερμανθεί ποτέ!

Μέσα σε όλα αυτά το ψυγείο της LG διαθέτει επίσης ηχεία ώστε να μπορείς να μαγειρεύεις ή να συγυρίζεις την κουζίνα με την αγαπημένη σου μουσική υπόκρουση ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και όλες τις λειτουργίες της Cortana (ακόμη δεν είναι διαθέσιμη η λειτουργία στην Ελλάδα).

Αν λοιπόν σου άρεσαν οι ταινίες Back To The Future, τότε με το ψυγείο της LG θα νιώθεις ότι πήρες το Delorean και γύρισες  με το Instaview παρέα. Great Scott!

Trends που μπορεί να σε ενδιαφέρουν