Τα προϊόντα της Bang & Olufsen ήταν πάντα εντυπωσιακά και προσεγμένα έως και την τελευταία τους λεπτομέρεια. Το ίδιο συμβαίνει και με τα νέα μέλη της οικογένειας B&O, το BeoSound A1 και A2. Η ιδιαίτερη σχεδίασή τους τα κάνει να μοιάζουν πολύ «μπροστά» για την εποχή τους και σίγουρα θα είναι κάτι που ξεχωρίζει, με καλό τρόπο, μέσα στο σαλόνι.

Το BeoSound A1, το  οποίο ανακοίνωσε η Bang & Olufsen στην IFA 2106, είναι ένα premium φορητό ηχείο και μπορείς να χειριστείς όλες τις λειτουργίες αναπαραγωγής απευθείας από το smartphone. Ο λόγος για την κυλινδρική του σχεδίαση είναι η δυνατότητα να κατανέμει τον ήχο σε πεδίο 360 μοιρών, κάτι που σημαίνει πως όπου και αν κάθεσαι στον χώρο θα απολαμβάνεις τον ίδιο ποιοτικό ήχο.

Πέρα από το εντυπωσιακό του σχέδιο, το BeoSound A1 έρχεται με λειτουργίες Google Cast, Bluetooth, AirPlay και DLNA για να μην υπάρχουν ιδιαίτεροι περιορισμοί όσο αφορά την κεντρική μονάδα της αναπαραγωγής ή τη συσκευή που θα χρησιμοποιήσεις. Μπορεί επίσης, να συνδεθεί με άλλες ασύρματες συσκευές B&O για να φτιάξεις ένα σύστημα multi room μέσα στο σπίτι.

Η μπαταρία πλήρως φορτισμένη μπορεί να σου δώσει αναπαραγωγή μουσικών κομματιών έως και 16 ώρες συνεχόμενα ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός του, BeoSound A2 τροφοδοτείται απευθείας από το ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού και εξοπλίζεται με 3 επιπλέον ενισχυτές.