Με παρουσία σε όλες τις τελευταίες Χειμερινές και Καλοκαιρινές Ολυμπιάδες ως χορηγός, η Samsung συνοδεύει την παρουσία της στην 23η Χειμερινή Ολυμπιάδα με την ανακοίνωση μια ειδικής έκδοσης του Samsung Galaxy Note8. Όσοι θυμούνται παρόμοιες κινήσεις της κορεατικής εταιρείας κατά το παρελθόν, γνωρίζουν ότι το smartphone θα διατεθεί αποκλειστικά και μόνο στους 4 χιλιάδες αθλητές που συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα αλλά και στα μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η ειδική έκδοση του Galaxy Note8 έχει την ονομασία PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition και έρχεται με λευκή πλάτη αλλά και χρυσαφί φινίρισμα όχι μόνο στο μεταλλικό πλαίσιο αλλά στα πλήκτρα και το S Pen που ενσωματώνει. Φυσικά δε λείπουν wallpapers που είναι προεγκατεστημένα και έχουν θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ η συσκευή διαθέτει και εφαρμογές που στόχο έχουν να κάνουν καλύτερη την εμπειρία συμμετοχής των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από τη διαφορετική εμφάνιση, η έκδοση αυτή δεν έχει οποιαδήποτε άλλη διαφορά με το Galaxy Note8 που κυκλοφορεί στην αγορά, συμπεριλαμβανομένου των τεχνικών χαρακτηριστικών που παραμένουν ίδια.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Η Meizu παρουσίασε το πρώτο της smartphone για το 2018

Η Samsung στηρίζει τα τελευταία χρόνια και τους αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων και φέτος δεν αποτελεί εξαίρεση αφού θα λάβουν και αυτοί την ειδική έκδοση του Galaxy Note8 μαζί με μια θήκη στην οποία εμφανίζεται το λογότυπο των αγώνων.