Σήμερα στην Gamescom 2018, η Microsoft και η PUBG ανακοίνωσαν ότι το δημοφιλές παιχνίδι PlayerUnknown’s Battlegrounds θα ολοκληρώσει το beta στάδιο δοκιμών στις 4 Σεπτεμβρίου όταν και θα κυκλοφορήσει η τελική του έκδοση για το Xbox One.

Όπως αναφέρει ο Koo Sung της PUBG, «η τελική έκδοση του παιχνιδιού αποτελεί το επιστέγασμα όλων των προσπαθειών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη δοκιμαστική περίοδο». Δουλέψαμε μαζί με την ομάδα του Xbox αλλά και την κοινότητά του με συνεχείς αναβαθμίσεις και βελτιστοποιήσεις τους τελευταίους 9 μήνες προκειμένου να κάνουμε την εμπειρία του PUBG την καλύτερη στο Xbox One».

Διάβασε επίσης: Το DualShock 4 έρχεται σε 4 νέα χρώματα

Στην έκδοση 1.0, το παιχνίδι θα αποκτήσει έναν νέο χάρτη με την ονομασία Sanhok, ένα νέο battle royale game mode με την ονομασία War Mode ενώ θα λανσαριστεί και ένα νέο in-game νόμισμα μέσω του οποίου θα είναι εφικτή η αγορά εικονικών αντικειμένων μέσα στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τις δύο εταιρείες, όσοι έχουν αποκτήσει διάφορα achievements κατά τη δοκιμαστική περίοδο, δε θα τα χάσουν και αυτά θα μεταφερθούν στην τελική έκδοση που θα κυκλφοροήσει τον Σεπτέμβριο.

Σε παράλληλα νέα, η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο συλλεκτικό χειριστήριο αποκλειστικά για τους φίλους του  PlayerUnknown’s Battlegrounds με ξεχωριστό σχεδιασμό και το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου.