Η έκθεση βιντεοπαιχνιδιών Gamescom είναι σε εξέλιξη, και μια από τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν δεν αφορούν κάποιο νέο τίτλο αλλά μια εξαγορά και συγκεκριμένα αυτή της Insomniac Games (δημιουργός του παιχνιδιού Spider-Man) από τη Sony.

Ο δημιουργός του PlayStation με αυτόν τον τρόπο προσθέτει στο δυναμικό του μια από τις εταιρείες που είναι υπεύθυνες για μερικά κλασσικά βιντεοπαιχνίδια για το PlayStation. Οι περισσότεροι πάντως γνωρίζουν την Insomniac Games για τίτλους όπως το Rachet & Clark αλλά και για ένα από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια του PlayStation 4, του Spider-man το οποίο κυκλοφόρησε πέρσι αποσπώντας πολύ καλές κριτικές και με πωλήσεις 13 εκατομμυριών αντιτύπων μέχρι στιγμής.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Η Dell δημιούργησε το πρώτο OLED monitor μεγέθους 55 ιντσών.

 «Η Insomniac Games είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα στούντιο παραγωγής στον κλάδο και η απαράμιλλή κληρονομιά της αποτελείται από τα καλύτερα αφηγηματικά παιχνίδια και gameplay της κατηγορίας. Απολαύσαμε μια εξαιρετική συνεργασία με το στούντιο για πολλά χρόνια και είμαστε ενθουσιασμένοι που το καλωσορίζουμε επισήμως στην οικογένεια Studios Worldwide. Η προσθήκη της Insomniac Games στα SIE WWS επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για ανάπτυξη τίτλων παγκόσμιας εμβέλειας, που θα προσφέρουν μια αξέχαστη gaming εμπειρία,  αποκλειστικά στο PlayStation»

δήλωσε ο Shawn Layden, Πρόεδρος των Sony Interactive Entertainment (SIE)