Δύο smartphones παρουσιάζει η LG στον εκθεσιακό της χώρο στην IFA, τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στην Ευρώπη.  Ο λόγος για τα LG G7 One και G7 Fit τα οποία και αποτελούν τα νέα μέλη της σειράς G7 της κορεατικής εταιρείας.

Ειδικότερα το G7 One είναι το πρώτο Android One smartphone της LG με ένα «καθαρό» android περιβάλλον. Η ίδια η συσκευή διαθέτει την ίδια all-glass αισθητική σχεδιασμού του G7 με μεταλλικό τελείωμα για κομψή και λεπτή εμφάνιση ενώ υποστηρίζει το πρότυπο IP68 αντοχής σε νερό και σκόνη. Οθόνη 6.1 ιντσών με ανάλυση 3120 x 1440, αναλογία διαστάσεη 19,5:9 και μικρά περιθώρια περιμετρικά της οθόνης, συνθέτουν μια πολύ όμορφη συσκευή.

Στο εσωτερικό συναντάμε το Snapdragon 835 ΜΕ 4GB μνήμη, 32GB αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD κάρτας. Οι επιδόσεις του κατά την αναπαραγωγή ήχουν είναι εξαιρετικές εξαιτίας του ηχείου Boombox που χρησιμοποιεί τον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου ως ‘θάλαμο συντονισμού’ (resonance chamber) για να προσφέρει το μπάσο και τον ήχο σε διπλάσια απόδοση σε σχέση με τα συμβατικά smartphones

Με τη σειρά του το G7 Fit σύμφωνα με την LG έρχεται να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των μοντέλων της μεσαίας κατηγορίας και των ναυαρχίδων, προσφέροντας εξαιρετική αξία και απόδοση, καθώς και βασικά χαρακτηριστικά και καινοτομίες που συναντήσαμε στο μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς.

«Τόσο το LG G7 One όσο και το LG G7 Fit έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές να απολαμβάνουν LG smartphones με καταξιωμένα και επιπέδου ναυαρχίδας χαρακτηριστικά»

δήλωσε ο Ha Jeung-uk, Senior Vice President και Βusiness unit leader της LG Mobile Communications Company.

«Καθώς το οικοσύστημα smartphone ωριμάζει, δεν αρκεί να προσφέρουμε απλά υψηλής ποιότητας και μεσαίας κατηγορίας συσκευές, εφόσον η αυξανόμενη ζήτηση συσκευών βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο».