Μετά από την ανέλπιστη επιτυχία των mini εκδόσεων του NES Classic και SNES από τη Nintendo, πολλές εταιρείες όπως η Atari έχουν στα σχέδια τους την αναβίωση παλιών παιχνιδοκονσολών οι οποίες αποτέλεσαν μεγάλη επιτυχία. Μία από αυτές, είναι και το Mega Drive Mini.

Η Sega δε θα μπορούσε να λείπει από το «χορό», ανακοινώνοντας σήμερα στην Ιαπωνία ότι μέσα στο χρόνο, θα κυκλοφορήσει τη μίνι έκδοση του Genesis, ή αλλιώς της παιχνιδοκονσόλας Mega Drive όπως τη γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στην Ευρώπη. Το Mega Drive κυκλοφόρησε στην Ευρώπη το 1990 και αποτέλεσε τεράστια επιτυχία εξατιίας παιχνιδιών όπως το Sonic, το Altered Beast, το Street Fighter II κ.α.

Για τη μίνι έκδοση δε γνωρίζουμε πολλά πέρα από το ότι ίσως να μην είναι αυτή η τελική της ονομασία, καθώς και ότι η Sega θα την κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, αρχικά στην Ιαπωνική αγορά. Μάλιστα η εταιρεία ζητά από τώρα από τους φίλους της κονσόλας, να προτείνουν τα παιχνίδια που θα ήθελαν να δουν προεγκατεστημένα στην κονσόλα όταν αυτή κυκλοφορήσει.