Τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο, την CES, θα χρησιμοποιήσει και το 2019 η Samsung προκειμένου να παρουσιάσει στο κοινό τις νέες σειρές τηλεοράσεών της. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, αυτές θα διακρίνονται μεταξύ άλλων για την ενσωμάτωση του Google Assistant, το ψηφιακό βοηθό της Google που σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις βρίσκεται μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Ένας από αυτούς είναι η ίδια η Samsung Και το Bixby, που όμως δεν έχει συναντήσει σημαντική επιτυχία, και βρίσκεται αρκετά πίσω από δυνατότητες σε σχέση με την πρόταση της Google.

Διάβασε επίσης: Σε τι διαφέρουν οι QLED από τις OLED;

Ο Google Assistant αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κεντρικά χαρακτηριστικά των νέων σειρών QLED ενώ σύμφωνα με το Variety, η νοτιοκορεατική εταιρεία έχει κατοχυρώσει και εμπορικά σήματα που σχετίζονται με τον ήχο. Αυτά φέρουν τις ονομασίες «spatial intelligence» και «volume intelligence» χωρίς να υπάρχουν όμως περισσότερες πληροφορίες.

Αυτές θα έρθουν στις 7 Ιανουαρίου όταν και είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της Samsung στα πλαίσια της έκθεσης CES 2019.