Νέα gaming πρόταση για όσους ψάχνουν μια ικανή οθόνη έχει να προτείνει η Samsung και συγκεκριμένα την 27 ιντσών οθόνη Samsung CRG5 (C27RG5).

Εκτός από το κυρτό σχήμα, η νέα οθόνη διαθέτει νέες, καινοτόμες gaming λειτουργίες μεταξύ των οποίων αστραπιαίο ρυθμό ανανέωσης 240Hz και συμβατότητα με NVIDIA G-SYNC για κορυφαίο συνδυασμό ποιότητας και ταχύτητας κατά το gameplay.

«Η Samsung προσφέρει στους φανατικούς gamers εμπειρία παιχνιδιού επομένου επιπέδου με τις καινοτόμες κυρτές οθόνες, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία στα γραφικά. Η νέα κυρτή οθόνη gaming CRG5 συνδυάζει ρυθμό ανανέωσης 240Hz με NVIDIA G-SYNC συμβατότητα, για να εξασφαλίσει στους gamers προηγμένη απόδοση ακόμα και για τα πιο απαιτητικά παιχνίδια, από άποψη γραφικών.»

δήλωσε ο Seog-gi Kim, Executive Vice President του Visual Display Business στη Samsung Electronics.

Η 27 ιντσών Samsung CRG5 διαθέτει κυρτότητα οθόνης 1500R και ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης μέσω τεχνολογίας 240Hz RapidCurve, επιτυγχάνοντας τη μείωση της καθυστέρηση της εικόνας (lag time) ενώ παράλληλα προβάλλει εικόνες υψηλής ποιότητας, για μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία.

Διάβασε επίσης: Τα περιφερειακά του XBOX One θα είναι συμβατά με τη νέα κονσόλα Project Scarlett.

Η οθόνη έχει πιστοποιηθεί από την Nvidia ως προς την ικανοποίηση των απαιτήσεων απόδοσης και ποιότητας εικόνας για G-SYNC συμβατότητα, εξασφαλίζοντας τον καλύτερο δυνατό ρυθμό αναπαραγωγής κάθε σκηνής gameplay, για ομαλή εμπειρία παιχνιδιού, με μειωμένη καθυστέρηση στην εισαγωγή, σε περιβάλλον Full HD (1920×1080).

To κόστος της οθόνης υπολογίζεται περίπου στα $399 για την αμερικανική αγορά ενώ πολύ σύντομα θα το δούμε και στην Ευρώπη με παραπλήσια τιμή.