Το Apex Legends της Respawn αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα -αν όχι το δημοφιλέστερο- παιχνίδι της χρονιάς με περισσότερους από 50 εκατομμύρια παίχτες, μετά από ένα μόλις μήνα κυκλοφορίας.

Η τεράστια επιτυχία του παιχνιδιού έφερε αναμενόμενα και όλα τα γνωστά προβλήματα που ακολουθούν παρόμοιες δημιουργίες στα online παιχνίδια, με το κυριότερο να είναι το φαινόμενο των παιχτών που χρησιμοποιούν παράνομα κόλπα.

Διάβασε επίσης: Το Netflix θα παίζει πλέον ήχο υψηλής ποιότητας για μία νέα οπτικο-ακουστική εμπειρία.

Αυτούς τους παίχτες έβαλε στο στόχαστρο της η Respawn αφού το παιχνίδι δεν παίζει επί ίσοις όροις, προχωρώντας σε αποκλεισμό 770.000 παιχτών. Παράλληλα η εταιρεία μπλόκαρε 300.000 λογαριασμούς που ήταν στο στάδιο δημιουργίας αλλά και 4.000 λογαριασμούς πωλητών που «μεταπωλούσαν» παράνομα κόλπα του παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει η Respawn στο επίσημο blog της

«δε μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες των ενεργειών μας όμως θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εργαζόμαστε στο πρόβλημα με κάθε πιθανό τρόπο».

Μία από τις αλλαγές που περιλαμβάνεται στο παιχνίδι είναι η ευκολότερη δήλωση παίχτης που χρησιμοποιεί κόλπα ενώ ειδική μέριμνα έχει δοθεί στον ευκολότεορο εντοπισμό τους.

Trends που μπορεί να σε ενδιαφέρουν