Τα ασύρματα ηχεία A300, A500 και A600 ξεχωρίζουν για την κομψή τους εμφάνιση, τη μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και την υποστήριξη των τεχνολογιών NFC

 

Η κινεζική εταιρεία Rapoo έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και από πέρυσι επεκτάθηκε στην ευρωπαϊκή αγορά. Στην έκθεση IFA του Βερολίνου η Rapoo παρουσίασε στην αίθουσα 3.2 (περίπτερο 206) αρκετά νέα προϊόντα ήχου, μεταξύ αυτών τέσσερα ηχεία και ένα σετ ακουστικών μικροφώνου.

Τα ασύρματα ηχεία A300, A500 και A600 ξεχωρίζουν για την κομψή τους εμφάνιση, τη μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και την υποστήριξη των τεχνολογιών NFC (Near Field Communications), Bluetooth 4.0 και Multipoint. Τα μοντέλα διαφέρουν ως προς το μέγεθος και τον εξοπλισμό, αλλά όλα είναι εύχρηστα και κατασκευασμένα με λεπτομέρεια.

Τα ηχεία είναι συμβατά με όλες τις κοινές συσκευές Android και iOS, αλλά και με όλες τις άλλες (φορητές) συσκευές, όπως τα tablet, τα media player, οι φορητοί υπολογιστές και οι κονσόλες παιχνιδιών. Αρκεί να έχουν Bluetooth.

Το μοντέλο A800 είναι η ναυαρχίδα της σειράς ηχείων Bluetooth της Rapoo. Υποστηρίζει τα πρότυπα Bluetooth 4.0 και aptX και των διαθέτει κουμπιά έξυπνου ελέγχου με αισθητήρα εγγύτητας που φωτίζει το πληκτρολόγιο όταν πλησιάζει ο χρήστης.

Το Rapoo S500 είναι ένα ασύρματο στερεοφωνικό σετ ακουστικών-μικροφώνου, το οποίο βασίζεται επίσης στην τεχνολογία Bluetooth 4.0. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, μια πλήρης φόρτιση της μπαταρίας προσφέρει 15 ώρες λειτουργίας και, αν είναι απαραίτητο, η συσκευή λειτουργεί και ενσύρματα.