Μετά την Honor και τη Vision, άλλος ένας δημοφιλής κατασκευαστής smartphone από την Κίνα, επιβεβαίωσε την είσοδό του στην απαιτητική αγορά των τηλεοράσεων. Αυτός δεν είναι άλλος από την OnePlus με την τηλεόραση OnePlus TV, όπου με σημερινή ανακοίνωση αναφέρει ότι κάτι τέτοιο θα γίνει μέχρι πιθανότατα τον επόμενο μήνα, αρχικά στην Κίνα.

Μάλιστα γνωρίζουμε και την ονομασία των μοντέλων που είναι η πιο απλή, δηλαδή OnePlus TV. Μάλιστα με ένα πρώτο video teaser το οποίο συνοδεύει την ανακοίνωση, η OnePlus αναφέρει ότι το λογότυπο έχει εμπνευστεί από κλασικές μορφές τέχνης, από τη μάνταλα, το αρχαίο σύμβολο που αναφέρεται τόσο από Βουδιστές όσο και από Ινδουιστές, καθώς και το Ηραίο Περαχώρας στα βόρεια του Κορινθιακού κόλπου, στην Ελλάδα.

Διάβασε επίσης: Η Google εξηγεί επιστημονικά για ποιο λόγο κάποιος πρέπει να επιλέξει Chromebook και επιτίθεται έμμεσα στα Windows.

Αν και για την ώρα δεν γνωρίζουμε οτιδήποτε γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της OnePlus TV, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κινεζική εταιρεία θα παρουσιάσει 3 διαφορετικά μοντέλα τα οποία θα αντιστοιχούν σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις των 43, 55, και 65 ιντσών. Φυσικά δεν θα λείπουν οι έξυπνες δυνατότητες αλλά και το ενδεχόμενο να στηρίζονται στην OLED τεχνολογία.