Σε λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 7 Ιανουαρίου, η LG θα επιδείξει τα νέα της τεχνολογικά προιόντα στα πλαίσια της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας στον κόσμο, την CES 2019.  Σε αυτά θα περιλαμβάνεται η νέα σειρά LG OLED τηλεοράσεων της κορεατικής εταιρείας, για τις οποίες η LG επέλεξε να μας δώσει μια πρώτη γεύση για το τι ατυές θα προσφέρουν.

Σύμφωνα με την LG, στην καρδιά των κορυφαίων μοντέλων θα υπάρχει το Alpha 9 (α9 Gen 2), η δεύτερη γενιά του κεντρικού επεξεργαστή των OLED τηλεοράσεων. Αυτός αναμένεται να προσφέρει «ζωντανή εικόνα και χρώματα καλύτερα από κάθε άλλη φορά», με τη διαδικασία μείωσης θορύβου τεσσάρων βημάτων να αποτελεί το λόγο γι’αυτό το επίτευγμα.

Στις υποσχέσεις της LG περιλαμβάνεται μεγαλύτερη καθαρότητα της εικόνας, πιο ρεαλιστική αίσθηση αλλά κυρίως η υποστήριξη περιεχομένου High Frame Rate (HFR) νέας γενιάς και μάλιστα στα 120 καρέ το δευτερόλεπτο. Η δυνατότητα αυτή κάνει τη διαφορά κυρίως σε αθλητικές μεταδόσεις με πολύ πιο ομαλή κίνηση σύμφωνα και με τη σχετική εικόνα που δημοσίευσε η LG.

Όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες και φυσικά τα νέα μοντέλα θα τα δούμε στις αρχές Ιανουαρίου στη CES 2019.