Τη νέα γενιά της σειράς Moto G6 ανακοίνωσε η Motorola, η οποία ανήκει στη Lenovo. Αρχικά το μοντέλο Moto G6 Plus έρχεται με οθόνη 5,9 ιντσών και ανάλυση Full HD+ με αναλογία πλευρών 18:9 κρατώντας το μέγεθος της συσκευής σε πολύ καλά επίπεδα. Στο εσωτερικό υπάρχει ο Snapdragon 630 με 4GB μνήμη ενώ θα υπάρχει και μοντέλο με ακόμη περισσότερη μνήμη, συγκεκριμένα στα 6GB. Ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 128GB ανάλογα με το μοντέλα που θα επιλέξει ο χρήστης. Η παρουσία διπλής κάμερας στο πίσω μέρος είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει από τη σειρά, και συγκεκριμένα με αισθητήρες 12 και 5MP με δυνατότητα εγγραφής βίντεο στην 4K ανάλυση. Για selfies, ο χρήστης θα πρέπει να στηριχτεί σε κάμερα με ανάλυση 8MP.

Το μεσαίο μοντέλο, το Moto G6 έρχεται με προστασία από το νερό, οθόνη 5,7 ιντσών κα Full HD+ ανάλυση. Ως μια οικονομική πρόταση έρχεται με Snapdragon 450, 3GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Και εδώ βλέπουμε τον ίδιο συνδυασμό διπλής κάμερας στο πίσω μέρος με το G6 Plus, χωρίς όμως τη δυνατότητα εγγραφής 4K αλλά έως Full HD στα 60fps.

Τέλος το Moto G6 Play έχει οθόνη 5,7 ιντσών με ανάλυση HD+, 3GB μνήμης και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.000mAh, κύρια κάμερα 13MP και selfie κάμερα 8MP.

Η κυκλοφορία και των τριών μοντέλων αναμένεται μέσα στον Μάιο.