Οι δοκιμές της Microsoft συνεχίζονται στο μέτωπο του Edge με το Internet Explorer Mode και της πλήρους ανανέωσης του browser της εταιρείας ο οποίος θα στηρίζεται στο άμεσο μέλλον στη Chromium Engine.

Ένα από τα χαρακτηριστικά τα οποία έχει υποσχεθεί η Microsoft, μόλις μπήκε στο στάδιο δοκιμών και δεν είναι άλλο από το Explorer Mode. Με τη λειτουργία αυτή, ο Internet Explorer στην ουσία ενσωματώνεται μέσα στον Edge προκειμένου όσοι τρέχουν ακόμη web εφαρμογές που βασίζονται στον παλιό browser της Microsoft, να μπορούν να τις εκτελέσουν χωρίς πρόβλημα.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Το Honor 9X θα παρουσιαστεί στις 23 Ιουλίου στην Κίνα και θέλει να γίνει το πιο επιτυχημένο smartphone, εκθρονίζοντας τον μικρό του αδερφό Honor 8X.

Το Internet Explorer Mode αναμένεται να αποτελέσει σωτήριο για τους διαχειριστές συστημάτων οι οποίοι επιθυμούν να τα αναβαθμίσουν στα Windows 10 όμως κάποια εταιρική ανάγκη, τους εμποδίζει στο να προχωρήσουν. Όπως πάντα, οι δοκιμαστικές εκδόσεις περιέχουν bugs όμως αναφορές κάνουν λόγο για μια γενικά σταθερή έκδοση, κάτι που ίσως φανερώνει το γεγονός ότι η τελική έκδοση δεν είναι μακρυά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Microsoft έχει υποσχεθεί ότι ο νέος Edge browser θα κυκλοφορήσει όχι μόνο στα Windows 7 και 10 αλλά και στο macOS καθώς και στο Linux.