Η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 10 θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη Μαίου και σ’ αυτή η Microsoft θα δίνει περισσότερο έλεγχο στον χρήστη για το πως θα εγκαθιστά μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Μία από τις σχετικές λειτουργίες, θα επιτρέπει στον χρήστη να βάλει στον πάγο οποιαδήποτε μεγάλη αναβάθμιση έχει κυκλοφορήσει για το δημοφιλέστερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, έως και για 35 ημέρες. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία επιθυμεί να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα η αναβάθμιση να πραγματοποιηθεί σε ακατάλληλη ώρα και συνήθως όταν ο χρήστης εργάζεται στον υπολογιστή του, κάτι που αποτελούσε μέχρι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα που έχει δεχθεί η Microsoft για τα Windows 10.

Διάβασε επίσης: Το Skype πλέον επιτρέπει ομαδικές βιντεοκλήσεις έως και 50 άτομα.

Μάλιστα το όλο σύστημα των αναβαθμίσεων γίνεται εξυπνότερο, αφού θα είναι σε θέση να κατανοήσει πότε χρησιμοποιείτε περισσότερο τον υπολογιστή σας, έτσι ώστε να προχωρήσει στην αυτόματα εγκατάσταση μιας σημαντικής αναβάθμισης, χωρίς την παρέμβαση του χρήστη. Για τη λειτουργία αυτή, η Microsoft επιστρατεύει την τεχνητή νοημοσύνη και μένει να δούμε αν τα αποτελέσματα θα είναι ενθαρρυντικά.