Κάτι ετοιμάζει η Microsoft όπως φαίνεται με την τελευταία της ανάρτηση στο Twitter και στο Instagram, όπου στον επίσημο λογαριασμό των Windows βλέπουμε ένα…περίεργο βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται και τα Windows 1.0.

Σ’ αυτό εμφανίζονται όλα τα λογότυπα των Windows, από τα Windows 10 έως τα Windows 1.0 από το νεότερο ως το παλιότερο. Το βίντεο έχει αισθητική της δεκαετίας του 80 με αντίστοιχη μουσική υπόκρουση. Το βίντεο συνοδεύεται από μήνυμα ότι “Παρουσιάζουμε τα Windows 1.0 με MS-DOS, Clock κ.α».  Παράλληλα η Microsoft έχει προχωρήσει στην αλλαγή του λογότυπου σε όλους τους λογαριασμούς που διαθέτει στα social media.

Μέχρι σήμερα, η Microsoft δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για το τι ετοιμάζει και γιατί δημιούργησε αυτό το βίντεο όμως οι υποθέσεις ήδη δίνουν και παίρνουν. Ένα από τα επικρατέστερα σενάρια φέρει το βίντεο να αποτελεί μέρος της προώθησης της νέας σεζόν του Stranger Things, μιας από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές του Netflix.

Διάβασε επίσης: Το The Witcher, το ομώνυμο βιβλίο και παιχνίδι, έρχεται στις 19 Ιουλίου στην Comic Con.

Ένα στοιχείο που ενισχύει το σενάριο αυτό, αποτελεί η πληροφορία ότι η τρίτη σεζόν αφορά γεγονότα που διεξάγονται τον Νοέμβριο του 1985, τον ίδιο μήνα που κυκλοφόρησαν και τα πρώτα Windows.

Ίσω μάθουμε περισσότερα στις 4 Ιουλίου όταν και η νέα σεζόν του Stranger Things γίνει διαθέσιμη στο Netflix.