Η κινεζική Huawei επιβεβαίωσε σήμερα ότι 6 smartphones που είχε κυκλοφορήσει το 2016 καθώς και το Mate 8 που είχε κυκλοφορήσει το 2015, θα λάβουν πολύ σύντομα την αναβάθμιση σε EMUI 8.0.

Οι συσκευές που θα λάβουν την αναβάθμιση ειναι οι : Honor 8, Honor V8, Honor Note 8, Honor 6X, Huawei P9 καθώς και το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς, το P9 Plus. To EMUI 8.0 έρχεται με έξυπνη διαχείριση του επεξεργαστή για βελτιστοποίηση των επιδόσεων αλλά και καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας.

Διάβασε επίσης: Πότε θα αποκαλυφθεί το Samsung Galaxy Note 9;

Το νέο περιβάλλον ακόμα φέρνει άμεση μετάφραση, εύρεση σκηνής για λήψη φωτογραφιών καθώς και ανανεωμένη εμφάνιση. Το Honor 6X είναι το 10 smartphone που θα λάβει την αναβάθμιση του γραφικού περιβάλλοντος της Huawei το οποίο στηρίζεται στο Android 8.0 Oreo μετά από την αρχική λίστα 9 Honor μοντέλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πρώτοι 20.000 που θα δηλώσουν ενδιαφέρουν να εγκαταστήσουν την δοκιμαστική αναβάθμιση, θα θεωρηθούν beta testers ενώ μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών, η αναβάθμιση θα διατεθεί για όλους τους κατόχους των συγκεκριμένων συσκευών.