Στις 26 Μαρτίου, στο Παρίσι, γνωρίζουμε ότι η Huawei θα παρουσιάσει τη νέα σειρά smartphone Huawei P30 Pro, η οποία θα διακρίνεται όπως και η περσινή γενιά, για τις φοβερές δυνατότητες του κύριου συστήματος καμερών.

Η ίδια η κινεζική εταιρεία, εξακολουθεί μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία να δημοσιεύσει σταδιακά στα social media της διάφορες «πληροφορίες» για τα κύρια χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου Pro μοντέλου, χωρίς βέβαια να μπαίνει σε λεπτομέρειες.

Έτσι το πρώτο teaser επιβεβαιώνει παλαιότερες φήμες ότι το νέο P30 Pro -τουλάχιστον- θα ξεχωρίζει για τις δυνατότητες zoom, μια πληροφορία που επιβεβαιώνει και ο αντιπρόεδρος Product Marketing της Huawei, Clement Wong.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Wong, το ανώτερο μοντέλο της σειράς θα διαθέτει μια «κάμερα περισκόπιο» η οποία θα επιτρέπει λειτουργίες super zoom, χωρίς όμως να αναφέρεται σε συγκεκριμένα νούμερα.

Huawei P30 Pro

Μία από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Huawei στο λογαριασμό της στο Weibo, απεικονίζουν το φεγγάρι με αρκετή λεπτομέρεια, κάτι που σίγουρα κανένα άλλο smartphone δεν είναι σε θέση να κάνει.

Περισσότερες πληροφορίες για τις φωτογραφικές δυνατότητες ολόκληρης της σειράς P30 θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, μέχρι τις 26 Μαρτίου, μέχρι να μάθουμε τι μας επιφυλάσσει η Huawei.