Η από καιρό φημολογούμενη κυκλοφορία τηλεόρασης από την Honor, έγινε πραγματικότητα σήμερα με την κινεζική εταιρεία να ανακοινώνει την Honor Vision.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, η Honor Vision είναι μια τηλεόραση 55 ιντσών με 4K UHD ανάλυση αλλά και υποστήριξη HDR10. Ο σχεδιασμός της ξεχωρίζει αφού η οθόνη καλύπτει το 94% της εμπρόσθιας όψης, με ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά αλλά και πάχος μόλις 6.9 χιλιοστών που την κάνουν παιχνιδάκι στην τοποθέτησή της στον τοίχο.

Σε υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν ο τρισδιάστατος ήχος που δημιουργείται από τα 4 ενσωματωμένα ηχεία των 10W.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Η LG ανακοινώνει τη νέα σειρά OLED τηλεοράσεων C9PLA.

Η ποιότητα της εικόνας αναμένεται να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα με 8 διαφορετικές λειτουργίες αλλά και γωνία θέασης 178 μοιρών. Στο εσωτερικό της η τηλεόραση της Honor κρύβει το Honghu 818 SoC με 4πύρηνο επεξεργαστή που εκτός από την ποιότητα της εικόνας, είναι και υπεύθυνος για το upscalling από sd σε 4k ανάλυση.

Κάτι που άλλο που ξεχωρίζει την Honor Vision είναι το έξυπνο μενού που διαθέτει το οποίο στηρίζεται πάνω στο HarmonyOS της Huawei, το οποίο ανακοινώθηκε χθς και αποτελεί την εναλλακτική πρόταση της κινεζικής εταιρείας στα λειτουργικά συστήματα.

Τέλος, η Honor θα κυκλοφορήσει και την Pro έκδοση η οποία κρύβει μια έκπληξη, μια webcam με Full HD ανάλυση η οποία αποκαλύπτεται με μηχανισμό περισκοπίου, όπως συμβαίνει και με το Honor 9X Pro της ίδιας της Honor

Η Honor Vision θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο στην Κίνα με άκρως ανταγωνιστικές τιμές όμως για την ώρα η Honor δεν έχει στα πλάνα της κάποια Ευρωπαική κυκλοφορία.