Αν και με μια μικρή καθυστέρηση, η GoPro ανακοίνωσε σήμερα τη νέα της κορυφαία action κάμερα, την Hero8 Black.

Η GoPro Hero8 Black υποστηρίζει εγγραφή βίντεο στην 4K ανάλυση και στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο ενώ σε Full HD ανάλυση, η εγγραφή βίντεο φτάνει τα 240 καρέ/δευτερόλεπτο. Η λήψη φωτογραφιών γίνεται στα 12MP ενώ υπάρχει δυνατότητα TimeWarp 2.0 για τα super-speed video.

Το HyperSmooth που είδαμε στην προηγούμενη γενιά αναβαθμίζεται προκειμένου να υποστηρίζει πολλαπλά επίπεδα σταθεροποίησης. Σημαντική αλλαγή αφορά την παρουσία 4 εικονικών φακών Narrow, Linear (distortion-free), Wide και SuperView. Η GoPro 8 παραμένει πάντα αδιάβροχη σε βάθος έως 10 μέτρα και χωρίς θήκη όμως η διαφορά φέτος είναι ο «frameless» σχεδιασμός της που της επιτρέπει να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε επίσημο mount της GoPro χωρίς να χρειάζεται θήκη.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Το Samsung Galaxy S10 δανείζεται χαρακτηριστικά από το Galaxy Note 10.

Ίσως σημαντικότερη πάντως ανακοίνωση να θεωρηθεί από πολλούς η παρουσία των GoPro Mods η οποία προσφέρει τρία αξεσουάρ για την κάμερα, το Media Mode (μικρόφωνο), το Display Mod και το Light Mod. Και τα τρία προορίζονται για vlogers προκειμένου να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά τους, με τιμές $79,99, $79,99 και $49,99 αντίστοιχα.

Και μιας και αναφερθήκαμε στις τιμές, η GoPro Hero 8 θα κοστίζει $400 και θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα.