Η IFA, η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση ηλεκτρικών καταναλωτικών ειδών πλησιάζει, με τη Garmin να αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα σειρά Garmin Fenix 6, τα έξυπνα ρολόγια της εταιρείας δηλαδή που δίνουν έμφαση στη γυμναστική και την καταγραφή των επιδόσεων.

Μέσω διαρροής από την ιστοσελίδα Winfuture.de, γνωρίζουμε πολύ καλά για το τι καινούριο θα φέρει η Garmin στο Βερολίνο με τη σειρά Fenix 6 η οποία θα αποτελείται από 5 μοντέλα. Και τα πέντε μοντέλα αναμένεται να ενσωματώνουν GPS αλλά και τον αισθητήρα Pulse OX για τη μέτρηση των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα του χρήστη, ενώ φυσικά δεν θα λείπει και ο αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Νέο trailer για το Star Wars – The Rise of Skywalker.

Οι τιμές του αναμένεται να κυμανθούν στα €600 για το Fenix 6, το οποίο θα ενσωματώνει οθόνη 1.3 ιντσών με ανάλυση 260×260 με προστασία Gorilla Glass 3. Το Fenix 6s θα διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά ελαφρώς μικρότερη οθόνη στις 1.2 ίντσες.

Ο αποθηκευτικός χώρος θα φτάνει τα 64GB ενώ η αυτονομία θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα όπως άλλωστε με τους προκατόχους τους, και συγκεκριμένα στις 14 ημέρες για το Fenix 6 και στις 9 ημέρες για το Fenix 6S.

Ακόμα η Garmin έχει στα σκαριά τα Fenix 6S Pro και Fenix 6S Pro με ελάχιστες αλλαγές ενώ το καλύτερο μοντέλο θα είναι το Fenix 6X Pro με τιμή €750 εξαιτίας της μεγαλύτερης οθόνης των 1.4 ιντσών καθώς και της ανάλυσης 280×280.

Περισσότερα θα μάθουμε την πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου όταν και ανοίγει τις πύλες της η IFA 2019 στο Βερολίνο.