Η Canon ανακοίνωσε την μικρή pocket κάμερα PowerShot G7 X Mark II η οποία διαθέτει ιδιαίτερα δυνατά χαρακτηριστικά για την κατηγορία της και ξεχωρίζει για τις δυνατότητες εστίασης.

Είναι η πρώτη κάμερα της Canon που ενσωματώνει τον επεξεργαστή εικόνας Digic 7 όπου μπορεί να βελτιώσει αισθητά την αυτόματη εστίαση. Ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει και να ακολουθήσει κινούμενα αντικείμενα όπως μία μπάλα, ένα σκύλο που τρέχει ή διάφορα άτομα στο κάδρο, αφού μπορεί και διαχωρίζει τα πρόσωπά τους.

Διαθέτει αισθητήρα 20.1MP και φακό 24-100mm f1.8-2.8. Συνδυάζοντας και τον Digic 7 μπορεί και μειώνει δραστικά το θόρυβο ακόμη και σε εικόνας JPEG. Η Ιαπωνική εταιρεία ισχυρίζεται πως θα μπορείς να φωτογραφίζεις σε ISO 1.600 και θα έχεις ποιότητα σαν να φωτογράφιζες σε ISO 800. Βέβαια ο εκπρόσωπος τύπου της Canon πρόσθεσε ότι ο χρήστης θα μπορεί να φωτογραφίζει χωρίς θόρυβο ακόμη και σε ISO 3200 ενώ το maximum θα φτάνει έως και τα 25600.

Canon_PowerShot_G7X_II01-650-80

Ο επεξεργαστής Digic 7 επίσης διαθέτει μία νέα λειτουργία ισοστάθμισης του φωτισμού, ώστε ακόμη και σε σκοτεινούς χώρους να μπορείς να φωτογραφίζεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η Canon G7 X Mark II διαθέτει επίσης περιστρεφόμενη οθόνη αφής 3’’ 1.040k dots ενώ έρχεται εξοπλισμένη με σύνδεση NFC και δυνατότητα μετατροπής RAW φωτογραφιών.

Αγόρασέ το