Οι λάτρεις των hi-fi και γενικά του ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το σαλόνι, γνωρίζουν πολύ καλά την Bang & Olufsen η οποία ξεχωρίζει για τα πανέμορφα στερεοφωνικά συστήματα και όχι μόνο. Η νέα της δημιουργία παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Μιλάνο της Ιταλίας και δεν είναι άλλο από μια εντυπωσιακή τηλεόραση με την ονομασία BeoVision Harmony.

Αυτή βασίζεται στην OLED τεχνολογία και η κατασκευή της έχει πραγματοποιηθεί από την LG η οποία ηγείται στο συγκεκριμένο χώρο. Αυτό που ξεχωρίζει την BeoVision Harmony από άλλες τηλεοράσεις είναι το ηχοσύστημά της, όπου τα ηχεία μετακινούνται αυτόματα μέσω ενός μηχανισμού με την ονομασία «butterfly» επειδή θυμίζει πεταλούδα.

Μόλις ενεργοποιηθεί η τηλεόραση, τα ηχεία που βρίσκονται στο πίσω μέρος της αποκαλύπτονται στο κάτω μέρος, και η ίδια η τηλεόραση ανυψώνεται δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα. Το ίδιο πάντως εντυπωσιακή είναι και η τιμή της η οποία έχει οριστεί στα $18500, κάτι που σημαίναι ότι απευθύνεται σε εξαιρετικό μικρό κοινό, κάτι που βέβαια μας έχει συνηθίσει η Bang & Olufsen.