Το Asus Zenfone 6 είναι το νέο κορυφαίο smartphone της Asus το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Η συσκευή αναμενόμενα ξεχωρίζει για τα τρέχουσα της χαρακτηριστικά αρχής γενομένης από την οθόνη των 6.4 ιντσών η οποία δεν έχει περιθώρια και καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρη την πρόσοψη. Έχει ανάλυση FHD+ ενώ υποστηρίζει και HDR10+ για ακόμα καλύτερα χρώματα και μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στο πίσω μέρος και όχι κάτω από την οθόνη. Εσωτερικά υπάρχει ο Snapdragon 855 της Qualcomm με μνήμη έως 8gb και αποθηκευτικό χώρο έως 256gb. Η αυτονομία αναμένεται να είναι πολύ καλή εξαιτίας της μπαταρίας των 5000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης ενώ ένα ακόμη στοιχείο που ξεχωρίζει είναι τα διπλά ηχεία με αρκετά δυνατή ένταση.

Διάβασε επίσης: Sony και Microsoft συνεργάζονται για χάρη του gaming.

Υπάρχει ακόμα διπλή κάμερα με τον πρώτο αισθητήρα να έχει ανάλυση 48mp και τον δεύτερο στα 13mp, με κανένα όμως από τους δύο να μην διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή. Οι κάμερες αυτές μέσω ειδικού μηχανισμού, απαιτούνται λ αποκαλύπτονται στο πάνω μέρος της συσκευής σαν περισκόπιο κάτι που σημαίνει ότι η ποιότητα τους θα είμαι κάθετη από την πλειοψηφία των κινητών στο κομμάτι αυτό.

Το Asus Zenfone 6 με 6gb ram και 64gb αποθηκευτικού χώρου θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι με την άκρως ανταγωνιστική τιμή των €499.