Η παρουσίαση των νέων iPhone 11 εξακολουθεί να αποτελεί το θέμα συζήτησης στον τεχνολογικό χώρο, με την Apple να κρύβει μάλιστα ένα μήνυμα σε ένα από τα τελευταία βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube.

Το βίντεο αυτό διάρκειας 2.30 λεπτών, σκοπό έχει να παρουσιάσει πολύ γρήγορα όλα τα σημαντικά σημεία της παρουσίασης της 10ης Σεπτεμβρίου, με έναν χρήστη της ιστοσελίδας reddit να ανακαλύπτει ότι κατά τη διάρκεια της γρήγορης εναλλαγής σκηνών, η Apple εμφανίζει ένα περίεργο «καρέ» που οι περισσότεροι δεν το πρόσεξαν. Αυτό εμφανίζεται στο χρονικό σημείο 1.23 όταν και στο βίντεο αναφέρεται το ότι το iPad είναι «γρηγορότερο από το δημοφιλέστερο PC».

Στο σημείο αυτό ακριβώς, η Apple εμφανίζει πολύ γρήγορα μια μπλε οθόνη των Windows με τίτλο Error 09102019 (η ημερομηνία της παρουσίασης) αλλά και το μήνυμα ότι αυτό αποτελεί ένα easter egg ή αλλιώς μια φάρσα. Στη συνέχεια η εικόνα εμφανίζει binary κώδικα ο οποίος αν «μεταφραστεί» με τα κατάλληλα εργαλεία εμφανίζει το τελικό μήνυμα “Ώστε χάσατε χρόνο για να το μεταφράσετε; Σας αγαπάμε.”.

apple message