Μια ακόμα ενημέρωση κυκλοφόρησε η Apple για το iOS 13, η οποία φτιάχνει ένα σημαντικό bug που ανέφεραν αρκετοί χρήστες και το οποίο έχει σχέση με τον τρόπο εκτέλεσης των εφαρμογών στο παρασκήνιο.

Το iOS 13.2.2 διορθώνει σύμφωνα με την Apple το bug με το οποίο οι εφαρμογές που δεν ήταν ενεργές, έκλειναν πολύ γρηγορότερα όσο βρίσκονταν στο παρασκήνιο, κάτι που είχε άμεσο αντίκτυπο στη συμπεριφορά του multitasking, προκαλώντας πονοκεφάλους στους χρήστες. Ένα από τα συχνά παραδείγματα είναι όταν ο χρήστης είχε φορτώσει κάποιο βίντεο στο YouTube και αποφάσιζε να ανοίξει το Safari browser. Στην περίπτωση αυτή, ο Safari φόρτωνε από την αρχή την τελευταία ιστοσελίδα ενώ και στο YouTube το βίντεο ξεκινούσε από την αρχή, ακόμα και αν ο χρήστης το είχε σταματήσει σε συγκεκριμένο χρόνο.

Παράλληλα το iOS 13.2.2 διορθώνει ένα πρόβλημα με την προσωρινή απώλεια σήματος κινητής τηλεφωνίας που ανέφεραν αρκετοί χρήστες αλλά και την προσωρινή απενεργοποίηση των δεδομένων, χωρίς οι χρήστες να μπορούν να κατεβάσουν οτιδήποτε από το Internet.

Όπως πάντα, το iOS 13.2.2 είναι διαθέσιμο για όλους τους κατόχους iPhone μέσα από τις ρυθμίσεις.