Το Apple iPod Touch είναι εδώ τελικά, με την Apple να προχωρά στην πρώτη αναβάθμιση του media player της μετά από 4 χρόνια.

Αυτή δεν αφορά κάποια αλλαγή στο σχεδιασμό και στο εξωτερικό κομμάτι αλλά στο εσωτερικό, με την Apple να χαρίζει στο iPod Touch έναν πιο μοντέρνο επεξεργαστή και συγκεκριμένα το A10 Fusion SoC. Μία ακόμη αλλαγή αφορά την προσθήκη μοντέλου με 256GB αποθηκευτικό χώρο. Κατά τα άλλα, παραμένει η οθόνη των 4 ιντσών αλλά και τις ίδιες κάμερες με τον προκάτοχό του.

Διάβασε επίσης: Η Microsoft ήδη εργάζεται σε λειτουργικό σύστημα επόμενης γενιάς.

Το Apple iPod Touch όπως πάντα τρέχει την τελευταία έκδοση του iOS κάτι που σημαίνει ότι ο κάτοχός του μπορεί να κατεβάσει από το App Store εκατομμύρια εφαρμογές και παιχνίδια. Ένα από τα δυνατά χαρτιά της συσκευής η οποία την μετατρέπει σε ένα πολυεργαλείο. Ένα από αυτά είναι η μετατροπή της και σε φορητή παιχνιδομηχανή, με τον νέο επεξεργαστή να είναι αρκετά πιο δυνατός από το παρελθόν, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τα φέρει πέρας με όλα τα μοντέρνα παιχνίδια.

Το νέο iPod Touch κυκλοφορεί ήδη στις Η.Π.Α με τιμή $199 για την έκδοση των 32GB ενώ αυτή με τα 256GB κοστίζει $399. Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και από τα μέρη μας.