Μεγάλη παρουσία έχει και φέτος η Acer στη Computex 2018, είτε με gaming PCs είτε με μια ενδιαφέρουσα σειρά gadgets.

Στην κατηφορία των gaming PCs, ξεχωρίζει το PredatorHelios 500 (PH517-61), ένα φορητό Gaming Beast με τους τελευταίους επεξεργαστές AMD Ryzen και κάρτα γραφικών Radeon RX. Το νέο PredatorHelio είναι σχεδιασμένο για graphic-intensive AAA τίτλους και live streaming.

Είναι εξοπλισμένο με έως και 2ης γενιάς οκταπύρηνο 16 threads επεξεργαστή AMD Ryzen™ 7 2700 και κάρτα γραφικών AMDRadeon™RXVega56με 8 GB 2ης γενιάς high-bandwidth μνήμη (HBM2). Τα top-notch visuals αποδίδονται από λαμπερές, αληθοφανείς FHD (144 Hz) ή 4KUHDIPS 17.3-ιντσών οθόνες, οι οποίες υποστηρίζουν τεχνολογία Radeon™ FreeSync για blur-and tear-free gameplay.

Διάβασε επίσης: Η Intel λανσάρει επεξεργαστή με 28 πυρήνες και ταχύτητες έως 5GHz.

Μια δεύτερη πρόταση είναι το AcerNitro 50 Desktop με στόχο να ικανοποιήσει την ανάγκη των gamers για ταχύτητα σε συνδυασμό με  προσιτές τιμές. Ο Nitro 50 (N50-100)είναι εξοπλισμένος με επεξεργαστές έως και 2ης γενιάς AMD Ryzen 7 2700X με 8 cores και 16 threads, ενώ υπάρχει δυνατότητα επιλογής γραφικών ανάμεσα σε AMD Radeon RX 580 GPUs ή έως και NVIDIA GeForce GTX 1060 GPUs.

“Η Acer είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει πρωτοποριακές gaming εμπειρίες μέσω του Predator brand. Φέτος, επιλέγοντας τους δρόμους της πόλης και όχι ένα χώρο εκδηλώσεων κάνουμε περισσότερο προσιτές στο ευρύ κοινό τις τελευταίες τεχνολογίες,”

δήλωσε η Tiffany Huang, President of Corporate Marketing, Business Planning and Operations, Acer Inc.

“Ελπίζουμε ότι χάρη στις προσπάθειες της Acer, η Computex 2018 θα γίνει κάτι περισσότερο από ένα διεθνές event για αγοραστές και θα μετατραπεί σε μία γιορτή για την τεχνολογία.”