Στις 27 Μαρτίου θα μάθουμε τα πάντα για τo Huawei P20, όμως η κινεζική εταιρεία προχωρά σταδιακά σε μικρές αποκαλύψεις των κυριότερων χαρακτηριστικών μέσα από τα social media της.

Από το τελευταίο teaser που δημοσίυεσε η Huawei, επιβεβαιώνεται αρχικά η παρουσία τριών καμερών στο πίσω μέρος, το πρώτο smartphone που διαθέτει τέτοιο εξοπλισμό, αν και δε γνωρίζουμε ακόμα πως ακριβώς ο χρήστης θα μπορεί να αξιοποιήσει μαζί όλους τους αισθητήρες. Αυτό που γνωρίζουμε πάντως είναι ότι για ακόμη μια φορά, η Huawei θα συνεργαστί με τη Γερμανική Leica για την κατασκευή της κύριας κάμερας του P20, ενώ περιμένουμε πολύ περισσότερες εκπλήξεις στον τομέα αυτό με την παρουσίαση των συσκευών.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Το P20 θα έχει και Always On Display

Μία πάντως έκπληξη είναι η οθόνη η οποία θα διακρίνεται για τα ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά, ακολουθώντας τη μόδα της εποχής, διαθέτοντας μάλιστα και notch, το κόψιμο δηλαδή της οθόνης στο άνω μέρος αν και σε μικρότερη έκταση από αυτό που βρίσκουμε στο iPhone X. Αν αυτό σημαίνει ότι το Huawei P20 θα διαθέτει αξιόπιστη λειτουργία Face Unlock, είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε σε λίγες ακόμη ημέρες.