Το Huawei Mate 10 θα παρουσιαστεί επίσημα από τη Huawei στις 16 Οκτωβρίου, όμως εμείς μπορούμε να δούμε από σήμερα μια πρώτη εικόνα της εμπρόσθιας όψης της συσκευής.

Σ’ αυτή βλέπουμε το κύριο χαρακτηριστικό που θα διαθέτει όχι μόνο το Mate 10 αλλά και τα άλλα μοντέλα της σειράς που προτίθεται να ανακοινώσει την ίδια ημέρα η Huawei, την οθόνη. Με την ονομασία EntireView , η οθόνη του Mate 10 όπως μπορούμε να δούμε και στη φωτογραφία, διακρίνεται για τα ελάχιστα περιθώρια στο εμπρόσθιο τμήμα της συσκευής, κάτι που πιθανόν θα κάνει τη συσκευή άνετη στο κράτημα αν και με οθόνη 5,9 ιντσών. Αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει και δεύτερο μοντέλο με την ονομασία Pro, το σίγουρο είναι ότι σε ένα τουλάχιστον από αυτά, το κεντρικό πλήκτρο θα έχει εξαφανιστεί από το εμπρόσθιο μέρος προκειμένου να δώσει το χώρο του στην οθόνη.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα εξαφανιστεί και ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων όπως στο iPhone X, αφού η Huawei έχει επιλέξει να το μεταφέρει στο πίσω μέρος. Πολύ περισσότερα θα μάθουμε στις 16 Οκτωβρίου, στη ζωντανή παρουσίαση της Huawei η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.