Η Huawei ετοιμάζει πυρετωδώς την απάντησή της στο Samsung Galaxy Note8 το οποίο παρουσιάστηκε χθες, και αυτή δε θα είναι άλλη από το Huawei Mate 10 που γνωρίζουμε ότι θα ανακοινωθεί επίσημα στις 16 Οκτωβρίου.

Όμως ήδη από τώρα η κινεζική εταιρεία προσπαθεί να χτίσει τη συζήτηση γύρω από το νέο της smartphone, κυκλοφορώντας μικρά teasers όπως το τελευταίο που δημοσίευσε στα social media της εταιρείας. Συγκεκριμένα η Huawei δημοσίευσε ένα μικρο βίντεο στο οποίο μπορούμε να δούμε για πρώτη φορά το διπλό σύστημα καμερών που θα διαθέτει το Mate 10 στο πίσω μέρος όπως ο προκάτοχός του, και για τον οποίο η εταιρεία έχει συνεργαστεί για ακόμη μια φορά με τη Leica.

H συμβολή της Leica βρίσκεται στα οπτικά αλλά και στη βελτίωση του λογισμικού που είναι υπεύθυνο για τη λήψη των φωτογραφιών και του βίντεο. Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, η Huawei θα βελτιώσει τους δύο αισθητήρες του Mate 9, με τον πρώτο (έγχρωμο) να παραμένει στα 12MP και το δεύτερο (μονοχρωματικός) να παραμένει στα 20MP.

Το βίντεο κλείνει με τη “συμβουλή” της Huawei ότι το Mate 10 θα είναι ένα smartphone για το οποίο «θα αξίζει να περιμένει κάποιος».