Με το HTC One Max έρχεται άλλο ένα phablet 6 ιντσών στην αγορά. Η συσκευή εντυπωσιάζει με την οθόνη Full HD 15 εκατοστών, το ιδιαίτερο ντιζάιν και τον γρήγορο επεξεργαστή. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η ταϊβανέζικη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας HTC πρόσθεσε με το HTC One max ένα ακόμη κόσμημα στη βιομηχανία των φορητών συσκευών. Το smartphone ξεχωρίζει για την οθόνη 5,9 ιντσών με ανάλυση Full HD, δηλαδή 1.920 x 1.080 pixel. Για μέγιστη υπολογιστική ισχύ, το HTC One max ενσωματώνει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon με ρυθμό χρονισμού 1,7 GHz.

Η συσκευή διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 16 GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω της υποδοχής καρτών microSD. Επίσης, προσφέρεται με αποθηκευτικό χώρο 50 GB στο cloud της εταιρείας. Η μπαταρία του HTC One Max έχει χωρητικότητα 3.300 mAh και εξασφαλίζει πολλές ώρες λειτουργίας. Το πακέτο ολοκληρώνεται με τη θήκη HTC Power Flip Case, η οποία προστατεύει το phablet της HTC και το τροφοδοτεί με πρόσθετη ισχύ.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αποτελεί ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος επιτρέπει τη γρήγορη είσοδο στο HTC One max χρησιμοποιώντας τις άκρες των δακτύλων – λειτουργία που τη γνωρίζουμε από το iPhone 5s.