Ο εκτυπωτής είναι ένα απαραίτητο εργαλείο σε πολλά σπίτια. Είτε γιατί τον χρειάζεται το οικιακό σου γραφείο είτε γιατί οι σχολικές ανάγκες των παιδιών τον απαιτούν ή για αρκετούς ακόμα λόγους. Για την ακρίβεια, η πιο έξυπνη επιλογή είναι ένα πολυμηχάνημα, καθώς διαθέτει περισσότερες δυνατότητες. Ποιο από όλα τα πολυμηχανήματα να επιλέξεις όμως; Και τι γίνεται με το κόστος των μελανιών; Αυτό θα απαντήσουμε αμέσως, παρουσιάζοντάς σου τον ολοκαίνουργιο HP Deskjet Plus 4120e και την καινοτόμο υπηρεσία HP+.

HP Deskjet Plus 4120e – Έχει όλα όσα θες

Αποκτώντας τον HP Deskjet Plus 4120e μπορείς να εκτυπώσεις ασπρόμαυρες και έγχρωμες σελίδες σε υψηλή ποιότητα (έως 4800×1200 dpi). Αν χρειαστεί να σαρώσεις ένα έγγραφο μπορείς να το κάνεις πανεύκολα, ενώ δεν λείπει και η δυνατότητα για φωτοτυπίες. Το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα έχει και Wi-Fi, άρα μπορείς να το ελέγξεις από το smartphone σου. Ακόμα και φαξ μπορείς να στείλεις αν κάποια στιγμή χρειαστεί.

Πάμε τώρα και στα μελάνια. Ο HP Deskjet Plus 4120e είναι inkjet πολυμηχάνημα και δέχεται δύο μελάνια, ένα μαύρο και ένα τρίχρωμο. Τα μελάνια που υποστηρίζει το συγκεκριμένο μηχάνημα έρχονται σε κανονικό και XL μέγεθος, με τα δεύτερα να δίνουν μεγαλύτερη αυτονομία. Όποια και να επιλέξεις όμως, πάντα υπάρχει η περίπτωση να μείνεις από μελάνι την ώρα που το χρειάζεσαι και να πρέπει να σταματήσεις τη δουλειά σου για να προμηθευτείς φρέσκα αναλώσιμα. Ωραίο δεν θα ήταν να μπορούσες να το αποφύγεις όλο αυτό; Τώρα μπορείς!

HP Deskjet Plus 4120e 01 ΜΜ

Εκτύπωσε έξυπνα και οικονομικά με την υπηρεσία HP+

Το HP Deskjet Plus 4120e είναι πλήρως συμβατό με την υπηρεσία HP+. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει μία σειρά από πλεονεκτήματα που κάθε κάτοχος εκτυπωτή χρειάζεται. Αρχικά, το HP+ ενσωματώνει το συνδρομητικό πρόγραμμα HP Instant Ink. Μέσω αυτού, επιλέγεις τον μηνιαίο όγκο εκτυπώσεων σου και ξεκινάς να εκτυπώνεις με χαμηλότερο κόστος. Επιπλέον, με το HP Instant Ink ξεχνάς την προμήθεια μελανιών. Μόλις τα μελάνια πλησιάζουν στο τέλος τους, σου αποστέλλονται αυτόματα νέα μελάνια. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στο μηνιαίο πρόγραμμα. Μάλιστα, κάνοντας εγγραφή στην υπηρεσία HP+ έχεις τους 6 πρώτους μήνες HP Instant Ink δωρεάν!

Εκτός του Instant Ink, το HP+ έχει πολλά ακόμα οφέλη. Ένα από τα βασικότερα είναι πως επεκτείνεται η εγγύηση του μηχανήματός σου στα 2 χρόνια αντί για ένα. Επιπλέον, ο εκτυπωτής σου παραμένει ασφαλής μέσω cloud, ενώ η εφαρμογή HP Smart σου προσφέρει πολλές περισσότερες λειτουργίες. Τέλος, με το HP+ εξασφαλίζεις πως οι εκτυπώσεις σου είναι πιο βιώσιμες, καθώς η HP συνεργάζεται με ΜΚΟ για την προστασία ή την αποκατάσταση των δασών ανάλογα με το χαρτί που χρησιμοποιείται, ενώ γίνεται και σωστή ανακύκλωση των παλιών σου μελανιών.

Κάνε την έξυπνη κίνηση λοιπόν και απόκτησε το πολυμηχάνημα HP Deskjet Plus 4120e μαζί με την υπηρεσία HP+!