Η απόσυρση του Galaxy Note 7 από την αγορά εξαιτίας μεγάλης πιθανότητας έκρηξης, έχει δημιουργήσει διάφορα ευτράπελα, με το τελευταίο να αφορά πτήση της Virgin America.

Η απαγόρευση χρήσης και μεταφοράς της συσκευής εντός αεροπλάνων, έδωσε το έναυσμα σε επιβάτη πτήσης στις Ηνωμένες Πολιτείες για μια περίεργη φάρσα, δημιουργώντας με το smartphone του ένα hotspot με την ονομασία Samsung Galaxy Note7_1097. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από άλλο επιβάτη της πτήσης ο οποίος χρησιμοποιούσε το φορητό του υπολογιστή, προχωρώντας σε δημοσίευση σχετικού tweet και ενημερώνοντας παράλληλα τις αεροσυνοδούς. Λίγα λεπτά μετά σύμφωνα, υπήρξε ανακοίνωση στα μεγάφωνα του αεροπλάνου, με το προσωπικό να ενημερώνει ότι θα έσβηναν τα φώτα του αεροπλάνου και θα ξεκινούσε έλεγχος στα προσωπικά αντικείμενα όλων των επιβατών αν δεν εμφανιζόταν αυτός που κατείχε το Galaxy Note 7. Στη συνέχεια και αφού κανείς επιβάτης δεν ισχυρίστηκε ότι είχε στη διάθεσή του τη συσκευή, με νέα ανακοίνωση, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ενημέρωσε ότι ήταν αναγκασμένος να επιστρέψει πίσω σε περίπτωση που δε βρισκόταν το smartphone.

Ο ίδιος ο κυβερνήτης μετά από λίγη ώρα, προχώρησε σε νέα αναγγελία, δηλώνοντας ότι η συσκευή βρέθηκε και δεν ήταν τελικά το Galaxy Note 7 αλλά μια τυχαία άλλη συσκευή, και με τον κάτοχό της να έχει τη φαεινή ιδέα να την ονομάσει έτσι μέσω hotspot που δημιούργησε.