Το νέο μοντέλο της σειράς Honor της Huawei παρουσιάστηκε χθες σε ειδική εκδήλωση στην Κίνα, είναι και το πιο εντυπωσιακό. Το Honor Magic διακρίνεται για τις πολλές καμπύλες που διαθέτει, όχι μόνο στην αριστερή και δεξιά πλευρά της οθόνης όπως συμβαίνει με τα edge μοντέλα της Samsung, αλλά και για αυτές στο άνω και κάτω μέρος της συσκευής.

Με αλουμίνιο πλαίσιο περιμετρικά, το Magic διαθέτει γυαλί και στο πίσω μέρος ενώ διαθέτει οθόνη 5.1 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED και με αρκετά υψηλή ανάλυση WQHD που ισοδυναμεί με 577 εικονοστοιχεία. Το κράτημα με το ένα χέρι αναμένεται να είναι εύκολη υπόθεση από τη στιγμή που η συσκευή διαθέτει πάχος 7,8 χιλιοστών αλλά και βάρος 145 γραμμαρίων. Για το εσωτερικό, καμία εντύπωση δεν προκαλεί η απόφαση της Huawei να στηριχθεί σε μια δική της λύση, στο Kirin 950 Soc με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικού χώρου.

Ακόμα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο κάμερες των 12MP, μία έγχρωμη και μία ασπρόμαυρη, ο συνδυασμός των οποίων χαρίζει σύμφωνα με την εταιρεία καταπληκτικές φωτογραφίες. Η τιμή του Honor Magic στην Κίνα έχει οριστεί στα €500 ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και για άλλες αγορές τον επόμενο μήνα.