Με πολύ όμορφη εμφάνιση όπως άλλωστε και ο προκάτοχος του, το Huawei Honor 9 που ανακοινώθηκε σήμερα, έρχεται σύντομα στην αγορά για να αποτελέσει μια από τις καλύτερες προτάσεις στη μεσαία κατηγορία smartphone.

Η εμφάνιση του Honor 9 ξεχωρίζει για τη μεταλλική κατασκευή, αλλά και τους όμορφους χρωματισμούς στους οποίους θα κυκλοφορήσει η συσκευή, με το χρώμα να αλλάζει ανάλογα τη γωνία από την οποία βλέπεται τη συσκευή αλλά και το που πέφτει το εξωτερικό φως. Στο εμπρόσθιο μέρος, η οθόνη των 5,15 ιντσών διαθέτει εξαιρετικά χρώματα, με Full HD ανάλυση ενώ στο εσωτερικό η καρδιά του Honor 9 είναι το Kirin 960 chipset το οποίο κατασκευάζει η ίδια η Huawei. Συνοδεύεται από 6GB μνήμη, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε προτάσεις με κόστος μικρότερο των €400. Ο αποθηκευτικός χώρος διαφοροποιείται ανάλογα με το μοντέλο, με δύο διαθέσιμες επιλογές στα 64 και στα 128GB.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε την παρουσία διπλής κάμερας, η πρώτη στα 12MP και η δεύτερη στα 20MP, όπως άλλωστε και σε κορυφαία μοντέλα της Huawei. Ο συνδυασμός των δύο καμερών μαζί με το λογισμικό, επιτρέπει τις λήψεις bokeh αλλά και οπτικό zoom 2x. Το Huawei Honor 9 κυκλοφορεί αυτό το μήνα στην Κίνα με τιμή €355 όμως το περιμένουμε και στη χώρα μας πιθανότατα μέσα στο καλοκαίρι.