Ένα gaming smartphone είναι το νέο μοντέλο Honor 9 Play που παρουσίασε η κινεζική Honor και το οποίο διακρίνεται μεταξύ άλλων για την ασυνήθιστη αναλογία διαστάσεων 19:9.

Η οθόνη των Honor 9 Play είναι μεγάλη και σίγουρα χορταστική για αναπαραγωγή παιχνιδιών, μια εμπειρία που ενισχύεται από το σύστημα ήχου το οποίο προσφέρει ήχο 360 μοιρών ο οποίος δείχνει να προέρχεται από παντού.

Με οκταπύρηνο επεξεργαστή, η συσκευή έρχεται με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB μνήμη ενώ με κόστος $320 έρχεται το μοντέλο με 6GB μνήμη. Απευθυνόμενη σε gamers, η συσκευή διαθέτει τη λειτουργία GPU Turbo η οποία κλείνει όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και βελτιστοποιεί σημαντικά τη λειτουργία της προκειμένου να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές επιδόσεις κατά την αναπαραγωγή ενός παιχνιδιού.

Διάβασε επίσης: Το ASUS ROG Gaming smartphone απευθύνεται στους hardcore gamers.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στις κάμερες όπου η εμπρόσθια έχει ανάλυση 16MP με δυνατότητα 3D Portrait ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει διπλό σύστημα φακών με αισθητήρες των 16 και 2MP. Η κύρια κάμερα υποστηρίζει και τα κόλπα τεχνητής νοημοσύνης που έχουμε δει σε άλλα smartphones της εταιρείας αλλά και της μητρικής της, της Huawei.

Σύμφωνα με την Honor, οι πρώτες παραγγελίες του Honor 9 Play θα παραδοθούν στις 11 Ιουνίου και σε όσους έχουν ήδη προχωρήσε σε προπαραγγελία.