Ένα από τα πιο όμορφα smartphones που έχει κατασκευάσει ποτέ η Huawei, εμφανίζεται στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας στην IFA 2016 και δεν είναι άλλο από το Horor 8. Αποτελώντας το κορυφαίο μοντέλο στη συγκεκριμένη σειρά smartphone, το Horor 8 έρχεται με τιμή €399 και με μερικά χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν σημαντικά από τα περισσότερα smartphones της αγοράς.

Όσον αφορά την εμφάνιση, η Huawei έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή αφού το Honor 8 διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο αλλά και το πίσω μέρος του περιέχει 15 διαφορετικές στρώσεις από γυαλί. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δίνει διαφορετικούς χρωματισμούς ανάλογα με το που πέφτει το φως. Επιπλέον το Honor 8 διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών με Full HD ανάλυση, οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB και 32GB αποθηκευτικού χώρου.

Μια σημαντική διαφορά βρίσκεται στο πίσω μέρος όπου βλέπουμε όχι μία αλλά δύο κάμερες, στα πρότυπα του μοντέλου P9 της ίδιας εταιρείας. Με ανάλυση 12MP, το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, δίνοντας τη δυνατότητα για σούπερ λήψεις ακόμα και σαβ/κο. Τρέχει Android 6.0 Marshmallow και το περιμένουμε στην αγορά τον επόμενο βήμα.