Έτοιμο προς κυκλοφορία το Razer Turret, ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι για το Xbox One της Microsoft, τα πρώτα περιφερειακά που δείχνουν ότι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο.

Το Razer Turret είχε ανακοινωθεί αρχικά στη CES 2019 και αποτελεί από τα πρώτα πιστοποιημένα ποντίκια και πληκτρολόγια για το Xbox One. Σκοπός του να κάνει πιο εύκολο το gaming με συγκεκριμένα παιχνίδια που δεν είναι τόσο εύκολα στο χειρισμό με το κλασσικό gamepad. Ακόμα ελαχιστοποιεί τα πλεονεκτήματα που έχουν οι PC χρήστες κάνοντας πιο «δίκαιες» τις μάχες.

Η Razer δηλώνει ότι είναι απόλυτως ικανοποιημένη για το γεγονός ότι μπόρεσε να συνεργαστεί με τη Microsoft για τη συγκεκριμένη κυκλοφορία. Η αυτονομία των δύο περιφερειακών αναμένεται να κυμαίνεται περίπου στις 40 ώρες με μία φόρτιση. Υποστηρίζονται οι τεχνολογίες Xbox Dynamic Lighting και Razer Chroma lighting που υποστηρίζει 16.8 εκατομμύρια διαφορετικά χρώματα.

Ένα από τα πρώτα παιχνίδια που υποστηρίζουν το συνδυασμό ποντικιού/πληκτρολογίου θα είναι τα X-Morph Defense, Vermintide 2 κ.α.