Τη Sony μπορεί να τη γνωρίζουμε για τις τηλεοράσεις, το PlayStation, τις φωτογραφικές μηχανές και τα smartphone της, όμως λίγοι γνωρίζουν ότι αποτελεί μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις στην κατασκευή SD καρτών. Μία από τις τελευταίες κάρτες είναι η σειρά Sony SF-G TOUGH.

Με τη νέα της δημιουργία, η Sony κάνει περισσότερο αισθητή τη θέση της στην κατηγορρία παρουσιάζοντας τη σειρά SF-G TOUGH η οποία περιλαμβάνει την πιο γρήγορη και πιο ανθεκτική κάρτα μνήμης SD στον κόσμο. Υποστηρίζοντας το πρότυπο UHS-II, σύμφωνα με τη Sony, η νέα της SD κάρτα έχει έχει 18 φορές μεγαλύτερη αντοχή στις πτώσεις και τους κραδασμούς. Παράλληλα είναι η πρώτη στον κόσμο με μονοκόμματη σχεδίαση κάτι που της προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και σταθερότητα.

Δες επίσης: Απόλαυσε 48 λεπτά χορταστικού gameplay από το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Cyberpunk 2077

Σε ότι αφορά τις ταχύτητες, υποστηρίζει την ταχύτερη ανάγνωση παγκοσμίως έως 300MB/s και ταχύτητα εγγραφής έως και 299MB/s όταν την ίδια στιγμή είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στην σκόνη σε αξιολόγηση παγκόσμιας κλάσης IPX8 και IP6X αντίστοιχα. Με βάση όλα τα παραπάνω, είναι φανερό ότι η νέα σειρά SD καρτών της Sοny απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες φωτογράφους που επιθυμούν την πιο αξιόπιστη λύση κατά την αποθήκευση των φωτογραφιών τους.