Τι ψάχνουμε αναζητώντας καινούργια τηλεόραση; Αρχικά υψηλές επιδόσεις, δηλαδή smart λειτουργίες και άριστη ποιότητα εικόνα και ήχου. Αν στην εξίσωση προσθέσουμε και το κομψό design, τότε έχουμε βρει την ιδανική τηλεόραση για κάθε ανάγκη μας.

Η Media Markt καλωσορίζει στην γκάμα της τις τηλεοράσεις TCL, τον δεύτερο μεγαλύτερο κατασκευαστή τηλεοράσεων παγκοσμίως. Εδώ και χρόνια τα προϊόντα της TCL είναι συνώνυμα με την αντοχή και την άριστη εικόνα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις πολλά υποσχόμενες σειρές τους!

Αρχή με την TCL 32ES580. Αν έχετε προτεραιότητες την άριστη απόδοση εικόνας και το βολικό μέγεθος, εδώ θα βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό, καθώς η σειρά ES580 διαθέτει ποιότητα εικόνας HDR και το πιο προηγμένο σύστημα Smart TV που διατίθεται, το Android TV.

Χάρη στο απλούστατο μενού λειτουργιών έχετε άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο χωρίς κανέναν συμβιβασμό. Κομψή και με διακριτικό design, ταιριάζει σε κάθε χώρο!

Σκυτάλη παίρνει η σειρά EP660 με τηλεοράσεις 55“, 50“, 43“ και 65“. Και εδώ έχουμε αξιοποίηση του Android TV αλλά η εμπειρία θέασης κάνει level up χάρη στην 4K HDR ποιότητα εικόνας.

Αξιοσημείωτη προσθήκη ο ενσωματωμένος Google Assistant, που κάνει τον χειρισμό της… παιχνιδάκι. Με εξαιρετικά λεπτό, μεταλλικό σχεδιασμό είναι ιδανική για χώρους όπου όλη η οικογένεια ή η παρέα θα συγκεντρωθεί για να απολαύσει σειρές και ταινίες non-stop!

Τέλος η πολύ δυνατή σειρά DP600 με τρεις επιλογές σε ίντσες: 43“, 50“ και 55“. Και εδώ έχουμε εικόνα 4K UHD HDR με τεχνολογία Smart TV 3.0, που κάνει τα πάντα απλούστερα. Η παρακολούθηση Netflix και YouTube γίνεται πραγματική… εμπειρία, χάρη στην άριστη απόδοση χρωμάτων και ήχου.

Σε όλες τις σειρές της TCL, το λεπτό προφίλ και η λεπτή κορνίζα ομορφαίνουν την τηλεόραση δίνοντας έμφαση στο περιεχόμενο, ώστε όλη σας η προσοχή να επικεντρώνεται στην οθόνη.

Ανακαλύψτε τις όλες στο mediamarkt.gr!